Search found 10 matches

by stellavision
21 Apr 2017 21:00
Forum: Discussions in English
Topic: Alexa Skill
Replies: 27
Views: 7932

Re: Alexa Skill

Quick search in the Alex App did not show "Smart Home Popp" so guess not in the UK. :cry:
by stellavision
18 Apr 2017 10:14
Forum: Discussions in English
Topic: Alexa Skill
Replies: 27
Views: 7932

Re: Alexa Skill

Ok probably missing something here but I cannot see the skill in the Alexa list. Is this available in the UK? I am currently using the HA Bridge method but looking at the app it looks to have more functionality and I would love to try it out.

Cheers
by stellavision
14 Apr 2017 10:35
Forum: Discussions in English
Topic: ZWay crashing daily
Replies: 49
Views: 15657

Re: ZWay crashing daily

Backed up everything, reinstalled from scratch, restored configuration and everything back to normal.
by stellavision
14 Apr 2017 10:24
Forum: Discussions in English
Topic: Alexa Skill
Replies: 27
Views: 7932

Re: Alexa Skill

What's the name of the skill? I don't see anything in the Alexa skill set.
by stellavision
31 Mar 2017 12:35
Forum: Discussions in English
Topic: ZWay crashing daily
Replies: 49
Views: 15657

Re: ZWay crashing daily

Same here with V2.3.1... I have also noticed that I get "Connection refused by the z-way-server Please check your ethernet connection and the power supply of your gateway. Try to reload the page after some minutes to get back to the Smart Home UI, if it doesn't will be triggered automatically". It t...
by stellavision
11 Mar 2017 12:15
Forum: Discussions in English
Topic: Device description for Aeotec WallMote Quad (and others)
Replies: 8
Views: 2693

Re: Device description for Aeotec WallMote Quad (and others)

The device database is taken from the pepper1.net but this is apparently not maintained anymore according to the notification on the site. Unless someone​ provides a manual ZDDX or has authority to update the database then it will not be configurable via the normal way. I used the expert UI and adva...
by stellavision
13 Jan 2016 00:09
Forum: Device specific
Topic: ZME_ITEMP not showing as Thermometer
Replies: 0
Views: 2177

ZME_ITEMP not showing as Thermometer

I cannot get the ZME_ITEMP (Zwave Me Temperature sensor) to show as a thermometer in the Smart Home Automation Module. i.e. I cannot set it as the temperature sensor on the virtual thermostat nor does it show up in the Logical Rule (multi-sensor).

Anyone have any ideas?

Cheers
by stellavision
23 Dec 2015 18:45
Forum: Recipes
Topic: [userModule] Thermostat Control (Updated 2016/10/06)
Replies: 11
Views: 9072

Re: [userModule] Thermostat Control (Updated 2015/11/03)

Schedules are not working with version 2.2.0. Possibly something to do with the cron issue.
by stellavision
24 Aug 2014 19:52
Forum: Device specific
Topic: Philio 3 in 1 Sensor PSP01-1
Replies: 1
Views: 2618

Philio 3 in 1 Sensor PSP01-1

The Philio PSP01-1 sensor is not working. Although the log shows the triggering and resetting of the unit the graphic/status (triggered) doesn't change unless you update (Expert GUI). The only difference I see is that it is reporting motion as opposed to general purpose. Any ideas?
by stellavision
01 Mar 2013 21:06
Forum: Discussions in English
Topic: Z Cloud
Replies: 1
Views: 666

Z Cloud

<r>Can you use the Razberry as the z wave controller in Z Cloud? I have tried but cannot get the loop to stay stable. I am using the device dev/ttyAMA0 in the /Run_Z-Agent.sh script. Works ok with Aeon USB stick.<br/> <br/> <I><s>[I]</s> Opening device...<br/> <I><s>[I]</s> Connecting to server...<b...