Search found 16 matches

by hribaro1
28 Apr 2017 10:40
Forum: RaZberry
Topic: Universal Binary Sensor values not updated
Replies: 0
Views: 233

Universal Binary Sensor values not updated

I have a project with traffic lights where I show lights of the machine operation on the UI.
Values on UI do not get updated automatically, unless I press the time of the last refresh.
Capture.JPG
Capture.JPG (43.91 KiB) Viewed 233 times
Any ideas what could be the reason?

Br R
by hribaro1
26 Apr 2017 08:31
Forum: Discussions in English
Topic: Project with traffic lights
Replies: 0
Views: 223

Project with traffic lights

We installed a project to detect traffic lights on 12 production machines. We are detecting statud green, red and blinking red (approx. frequency 1s). At the end we show the status of the groups of machines where red light might be blinking with 2 relays. Issue is that once set up the system seem to...
by hribaro1
13 Jan 2017 22:34
Forum: Discussions in English
Topic: Problem adding own module
Replies: 6
Views: 352

Re: Problem adding own module

Tried the ne veesion 2.3.0 -rc6.
Icon customifation is very good and works.

Issue is it only works with web browsers.
Is it planned also that ZWay Control app will be updated with this functionslity?
by hribaro1
12 Jan 2017 20:06
Forum: Discussions in English
Topic: Problem adding own module
Replies: 6
Views: 352

Re: Problem adding own module

Thanks.
That is exactly what I was also thinking about setting the icon and maybe the vDev is not created yet.
Will test immediatelly the new version 2.3.0-rc6
by hribaro1
12 Jan 2017 17:38
Forum: Discussions in English
Topic: Problem adding own module
Replies: 6
Views: 352

Re: Problem adding own module

Thank you for your reply. That was indeed the problem. I made a simple module to change the icon. I have a module.json file where we define device and url and than simple index.js file which includes this: function Icon (id, controller) { Icon.super_.call(this, id, controller); } inherits(Icon, Auto...
by hribaro1
08 Jan 2017 15:34
Forum: Discussions in English
Topic: Problem adding own module
Replies: 6
Views: 352

Problem adding own module

I have a problem how to add my own module. I copy the files to new directory in automation/module folder and everything seems ok until I press save button. At this I get a message "Something went wrong". I am pretty sure it is not a coding problem. The same happens if I copy for example AutoLock mod...
by hribaro1
07 Dec 2016 15:53
Forum: Discussions in English
Topic: Easy change of icons on user interface
Replies: 1
Views: 339

Easy change of icons on user interface

Is there an easy way to change icons ofr any of the modules on user interface. If I see it form user point of view I would like to change the picture icon in the same way as I change the title in the Configuration view of each element. Could that be thought out and made real in one of the next versi...
by hribaro1
22 Aug 2016 09:50
Forum: Discussions in English
Topic: Smart UI - Dimmer Issues
Replies: 16
Views: 1464

Re: Smart UI - Dimmer Issues

Dear Polto

Could you share the information what was the issue and how it was resolved?
Thnak you in advance

Robert
by hribaro1
28 Apr 2016 18:54
Forum: Discussions in English
Topic: Blind level set not working proper
Replies: 3
Views: 653

Re: Blind level set not working proper

Also Firmware version v2.2.0 with UI version 1.0.3 still works fine but v2.2.1 and v2.2.2 does not work any more good with blinds. Since refresh of the above blue circle is done immediatelly after setting the new value , the system thinks new value is set. Result is jittering of the blinds and not p...
by hribaro1
28 Apr 2016 18:29
Forum: Discussions in English
Topic: Blind level set not working proper
Replies: 3
Views: 653

Re: Blind level set not working proper

Reverted back to version 2.1.1 and works normaly.
Blue circle is updated only after motor has finished operation and works ok.

With the newer versions this is not working ok for blind.
Hope it can be resolved in the future.

Robert