Search found 54 matches

by Black Cat
11 Nov 2017 01:43
Forum: Z-Uno
Topic: multiple sensors and vera
Replies: 9
Views: 355

Re: multiple sensors and vera

Vera's biggest failing is that it doesn't handle Multi-Channel Association very well or at all.
I would suggest opening a support ticket with Vera CS about this as it isn't only Z-UNO that is affected but many of the double relay micro switches as well
by Black Cat
03 Sep 2017 05:14
Forum: Z-Uno
Topic: New 2.1.0 test build is ready!
Replies: 6
Views: 698

Re: New 2.1.0 test build is ready!

This is all still very confusing.
If I have uploaded V2.1.0 correctly, how can I verify it?
by Black Cat
03 Sep 2017 00:27
Forum: Z-Uno
Topic: New 2.1.0 test build is ready!
Replies: 6
Views: 698

Re: New 2.1.0 test build is ready!

I couldn't work out how to install the test one, that is why I asked how?
by Black Cat
02 Sep 2017 10:03
Forum: Z-Uno
Topic: New 2.1.0 test build is ready!
Replies: 6
Views: 698

Re: New 2.1.0 test build is ready!

How do I install it?
Are there step by step instructions other than download it? (I have,but I am none the wiser).
Some help as to how or where to upload it would help.
by Black Cat
28 Aug 2017 01:30
Forum: Z-Uno
Topic: Fahrenheit
Replies: 6
Views: 497

Re: Fahrenheit

I've always had problems excluding ZUNO (and other devices) until I moved to HomeSeer.
Now it's a pleasure to exclude/include using the UI.
Not the solution many would want to hear, but it indicates an underlying problem in HA Software. (vera would be the worst in exclude/Include)
by Black Cat
21 Aug 2017 01:43
Forum: Z-Uno
Topic: Command class
Replies: 10
Views: 1431

Re: Command class

Is there a setpoint example?
by Black Cat
14 Aug 2017 07:26
Forum: RaZberry
Topic: Log In issue
Replies: 5
Views: 1064

Re: Log In issue

Tried using default-No Go.

I found this method to Upgrade and ReSet but the board is different.
reset.jpg
reset.jpg (71.46 KiB) Viewed 946 times
My RaZ looks like this.
20170812_120539.jpg
20170812_120539.jpg (50.16 KiB) Viewed 946 times
Clipboard01.jpg
Clipboard01.jpg (66.17 KiB) Viewed 946 times
by Black Cat
12 Aug 2017 03:28
Forum: RaZberry
Topic: Log In issue
Replies: 5
Views: 1064

Re: Log In issue

I can't upgrade as I cannot access any UI, likewise I cannot access the unit by SSH, password is not recognised. I am reluctant to re-flash as it was a paid for version and fear that I will need to buy another licence. This is the message I get when I try to access through port 8084. webif.jpg This ...
by Black Cat
10 Aug 2017 01:49
Forum: RaZberry
Topic: Log In issue
Replies: 5
Views: 1064

Re: Log In issue

Here we go again, no one can help me.
I have a registered and paid for HAS that can't be accessed.
Looks like the ZWave.me HA gets consigned to the bin and I look to another alternative.
by Black Cat
08 Aug 2017 07:21
Forum: RaZberry
Topic: Log In issue
Replies: 5
Views: 1064

Log In issue

I am revisiting the use of a Razberry that I had setup 2 years ago and have a login issue.

Simple, I am not able to login, attempting to use the forgot password link returns an error.
This was a Popp unit if it's any help.
RaZ error.jpg
RaZ error.jpg (7 KiB) Viewed 1064 times
I'm going in circles and need expert help.