Search found 20 matches

by bjoern812
25 Jun 2017 13:25
Forum: Discussions in English
Topic: Problem with one device after upgrading to 2.3.0/2.3.1
Replies: 25
Views: 685

Re: Problem with one device after upgrading to 2.3.0/2.3.1

Hi, Andreas / Nico: Vielen Dank für Eure Posts! // Thank you for your posts. I started exclude my siren and then forced unsecure inclusion. The siren stucks at 93% of the interview. The "Security" interview doesn't finish. But, the siren is working (tried switching it on and off) and try other sound...
by bjoern812
19 Jun 2017 23:07
Forum: Discussions in English
Topic: Problem with one device after upgrading to 2.3.0/2.3.1
Replies: 25
Views: 685

Re: Problem with one device after upgrading to 2.3.0/2.3.1

Hi Andreas, thank you for your post. How can I test, if the device response to non-secure commands? Every command z-way sends is secure, of course. Configuration readings / settings are also in secure mode. All commands are stucks in the queue of z-way. What I can see in the queue is that the "Nonce...
by bjoern812
12 Jun 2017 21:28
Forum: Discussions in English
Topic: Problem with one device after upgrading to 2.3.0/2.3.1
Replies: 25
Views: 685

Re: Problem with one device after upgrading to 2.3.0/2.3.1

Dear PoltoS, thank you for submitting the problem to the manufacturer. Hope they find something. Wonder if other users haven't any problems. There are many re-branded versions from Philio siren, like Zipato, D-Link and Devolo. All re-branded versions must have same problem. Or the users doesn't know...
by bjoern812
08 Jun 2017 23:06
Forum: Discussions in English
Topic: Problem with one device after upgrading to 2.3.0/2.3.1
Replies: 25
Views: 685

Re: Problem with one device after upgrading to 2.3.0/2.3.1

Hi PoltoS, I cannot use old versions of Z-Way, because I have already deleted the backups. :( Have already search for a firmware update, but have nothing found. So how can I get in touch with the manufacturer? The siren is part of an alarm system for my house, so I have to look for another one, that...
by bjoern812
07 Jun 2017 20:12
Forum: Discussions in English
Topic: Problem with one device after upgrading to 2.3.0/2.3.1
Replies: 25
Views: 685

Re: Problem with one device after upgrading to 2.3.0/2.3.1

Hi PoltoS, hi enbemokel,

same as enbemokel, if I powercycle the device (shutdown/power device) the device starts working again.
But after few days it stops working. Btw, my siren has a battery inside.

But I'm 99% sure, that it worked without problems in Z-Way version lower 2.3.0

Thanks.
Bjoern.
by bjoern812
06 Jun 2017 19:42
Forum: Discussions in English
Topic: Problem with one device after upgrading to 2.3.0/2.3.1
Replies: 25
Views: 685

Re: Problem with one device after upgrading to 2.3.0/2.3.1

@PoltoS: Thanks again for investigating. Sorry for my grep, hoped that limit the log size. So here is a Pastebin https://pastebin.com/e0XbkcKa from the log. Please give me a note, if you need something else or more logs. @enbemokel: The D-Link DCH-Z510 looks (at the rear view) same as my Zipato sire...
by bjoern812
04 Jun 2017 20:10
Forum: Discussions in English
Topic: Problem with one device after upgrading to 2.3.0/2.3.1
Replies: 25
Views: 685

Re: Problem with one device after upgrading to 2.3.0/2.3.1

Dear PoltoS, thank you for your reply. I think, I have already enabled the debug logging, because my config.xml shows: <log-level>0</log-level> I have just grepped the output from log for only "node 34". Maybe, another grep helped more (grep for devices.34 and node 34): [2017-05-25 14:30:00.883] [I]...
by bjoern812
02 Jun 2017 18:30
Forum: Discussions in English
Topic: Problem with one device after upgrading to 2.3.0/2.3.1
Replies: 25
Views: 685

Problem with one device after upgrading to 2.3.0/2.3.1

Hello, I have some problem with my Zipato Siren (Philio PSE02 brand). I think it started with my update from 2.2.4 to 2.3.0. After updating to 2.3.0 everything works as expected. But after few weeks running 2.3.0 the siren stops working. I could not start the siren with the vDev. If I look at the qu...
by bjoern812
07 Feb 2017 22:55
Forum: Discussions in English
Topic: How is Light Motion Trigger working?
Replies: 1
Views: 226

Re: How is Light Motion Trigger working?

Dear steinis, I use the app Light Motion Trigger with a Aeon Multisensor 6 and a Zipato RGBW bulb for my utility room to switch the lights on. Everything works as expected. Thanks to @maros. :D Do you notice that the app creates a vDev on the UI, where you can switch the app on and off? The default ...
by bjoern812
18 Sep 2016 22:08
Forum: Discussions in English
Topic: Problem with module "Fire Protection"
Replies: 15
Views: 1411

Re: Problem with module "Fire Protection"

HI pz1, yes, the developer changed format of the postfix.json from 2.2.3 to 2.2.4 It seems that they prevent the creation of the alarm vDev, and I tink this is the problem, that you cannot select your smoke sensor in the module, because the module accepts only alarm (113) and alarmSensor (156). You ...