Search found 68 matches

by Wikibear
05 Nov 2017 18:24
Forum: Discussions in English
Topic: Alexa Skill
Replies: 26
Views: 3277

Re: Alexa Skill

Zwave Skill doesn't work today. I can access all my devices via Browser and App, but only if I'm connected to my Network. Via Mobile network no connection will establish. If I try find.z-wave.me I get a bad gateway.
by Wikibear
03 Nov 2017 17:41
Forum: Discussions in English
Topic: Alexa Skill
Replies: 26
Views: 3277

Re: Alexa Skill

Update: After update Pi and reboot, alexa smart home found my device now.
by Wikibear
03 Nov 2017 08:54
Forum: Discussions in English
Topic: Alexa Skill
Replies: 26
Views: 3277

Re: Alexa Skill

Smart Home UI v2.3.6 and UI version 1.7.1 and http Version 2.1.0 but alexa wouldn't find it.
by Wikibear
02 Nov 2017 10:36
Forum: Discussions in English
Topic: HTTP Device - URL to get value (JSON parse)
Replies: 7
Views: 1817

Re: HTTP Device - URL to get value (JSON parse)

i use now $$.result ? 'on' : 'off' and set a checkbox for: Update value on action. But the http devices response only if i klick on/off switch. No response if i click on clickable icon symbol.
by Wikibear
01 Nov 2017 22:30
Forum: Discussions in English
Topic: Spam on forum
Replies: 3
Views: 251

Re: Spam on forum

Each posting has an exclamation mark that you can click and report spam to moderators.
by Wikibear
01 Nov 2017 22:15
Forum: Discussions in English
Topic: Alexa Skill
Replies: 26
Views: 3277

Re: Alexa Skill

Question: Are HTTP Devices working???

Update: So i try now an hour to get work http devices, but now chance! Are there no support for http devices?
by Wikibear
01 Nov 2017 20:21
Forum: Discussions in English
Topic: HTTP Device - URL to get value (JSON parse)
Replies: 7
Views: 1817

Re: HTTP Device - URL to get value (JSON parse)

Can anybody explane how i did get a result as this back?

{"result":false,"success":true}

I try:

$$.result === 'true' ? 'on' : 'off'

but this doesn't work. Any suggestions?
by Wikibear
11 Oct 2017 20:10
Forum: RaZberry
Topic: Danfoss Thermostate Error
Replies: 6
Views: 491

Re: Danfoss Thermostate Error

Sounds bad... I get today my new one and this carry a label with SW1.01 MAY2016... before i get a newer one from September 2016 but also SW1.01. I think this one will be running only a few month an then it will be die. But before the other one must die, too. In most cases this seems to be happen if ...
by Wikibear
09 Oct 2017 17:19
Forum: RaZberry
Topic: Danfoss Thermostate Error
Replies: 6
Views: 491

Re: Danfoss Thermostate Error

This is the second one... My firmware is 1.01. I have another one and the runs fine with 1.01. The i will contact amazon again... I must replace all in the past... I don't have a clue which one now is not well...
by Wikibear
30 Sep 2017 14:46
Forum: RaZberry
Topic: Danfoss Thermostate Error
Replies: 6
Views: 491

Re: Danfoss Thermostate Error

No one?