Search found 164 matches

by enbemokel
23 May 2018 13:11
Forum: Discussions in English
Topic: Make BaseModule ignore erroneous sensor values?
Replies: 4
Views: 92

Re: Make BaseModule ignore erroneous sensor values?

Hi, these findings may be also a explanation for many false alarm of Fibaro Smoke Sensor. Would be good to know if this: >Is there any word on when this TODO will be done? I know it's a minor thing, but it drives me nuts, and BaseModule does not seem to have gotten any >love in over a year. will be ...
by enbemokel
18 May 2018 17:29
Forum: Discussions in English
Topic: Missing standard Icon
Replies: 0
Views: 62

Missing standard Icon

Hi Forum,

since last 2.3.7 there is the standard icon missing from my D-Link siren on the dashboard.
I can change the icons for "on" and "off" and see them in the event folder.
Any idea where i can look or how i can solve this?
Thanks
by enbemokel
11 May 2018 13:11
Forum: RaZberry
Topic: Send Notification_report to play chime
Replies: 22
Views: 2098

Re: Send Notification_report to play chime

Hi eyeq202, just one note. If your siren communicates thru Security CC use zway.SendDataSecure instead of zway.SendData Bjoern Hi Björn, thanks for this additional information. I had to exclude my siren and went crazy as nothing worked. Then I realized that last inclusion was unsecure, new inclusio...
by enbemokel
04 May 2018 09:05
Forum: RaZberry
Topic: Send Notification_report to play chime
Replies: 22
Views: 2098

Re: Send Notification_report to play chime

Thanks for information that it works ;-)
by enbemokel
03 May 2018 17:21
Forum: RaZberry
Topic: Send Notification_report to play chime
Replies: 22
Views: 2098

Re: Send Notification_report to play chime

Oh, one more idea. Did you check in configuration tab that the 4 is set to 0?
Nº 7 - Customer Function
(0) ---
(1) ---
(2) ---
(3) ---
(4) Notification Type, 0: Using Notification Report. 1: Using Sensor Binary Report.
(5) ---
(6) ---
(7) ---

Updated: 2018-01-12 | Set value: 0 | Default value is: 0
by enbemokel
03 May 2018 11:57
Forum: RaZberry
Topic: Razberry can't include/initialize my nodes
Replies: 2
Views: 166

Re: Razberry can't include/initialize my nodes

[2016-12-15 15:32:23.877] [zway] Secure inclusion timeout

Try it unsecure to see if it is a security problem while inclusion.
by enbemokel
03 May 2018 11:52
Forum: Diskussion in Deutsch
Topic: Status z-wave.me ?
Replies: 2
Views: 244

Re: Status z-wave.me ?

Ja, die ganzen Webseiten sind nicht mehr aktuell, da gibt es wohl niemanden der sich kümmert.
Es fehlt ein gutes Forum, Fibaro ist sehr spezifisch, Siio hat kaum Traffic.....und so weiter.
Es gibt motivierte User mit viel technischem Hintergrund, der Z-Wave Support ist eher zögerlich.
by enbemokel
03 May 2018 11:50
Forum: RaZberry
Topic: Send Notification_report to play chime
Replies: 22
Views: 2098

Re: Send Notification_report to play chime

Sorry, no other idea. The command is delivered from your expert menu message, so the siren is not responding.
Maybe you should factory reset it and reinclude again for another test.
by enbemokel
02 May 2018 12:39
Forum: RaZberry
Topic: Send Notification_report to play chime
Replies: 22
Views: 2098

Re: Send Notification_report to play chime

Hmm, your expert Job Queue is looking good for me, maybe Bjoerns answer is helpful.
by enbemokel
26 Apr 2018 14:10
Forum: Diskussion in Deutsch
Topic: Austausch defektes Z-Wave-Gerät
Replies: 5
Views: 241

Re: Austausch defektes Z-Wave-Gerät

Funktioniert perfekt, jedenfalls in meiner Umgebung. Schon öfter getestet ;-)