Search found 25 matches

by Froschkoenig
11 Aug 2019 20:43
Forum: Discussions in English
Topic: Update to 3.0 aborted
Replies: 2
Views: 685

Re: Update to 3.0 aborted

I used apt only instead of apt-get and it worked...
by Froschkoenig
11 Aug 2019 09:32
Forum: Discussions in English
Topic: Update to 3.0 aborted
Replies: 2
Views: 685

Update to 3.0 aborted

I tried to update to Z-Way 3.0 on a Raspberry Pi 3 Model B. After update to Strech, I followed the instructions for the update Z-Way. However, when I confirm the last step with "Y" the system just prompts "Abort" without any further comment. Any ideas? pi@raspberrypi:~ $ sudo apt-get install z-way-f...
by Froschkoenig
16 Feb 2019 17:16
Forum: Diskussion in Deutsch
Topic: TP-Link HS100 schaltet nicht
Replies: 0
Views: 465

TP-Link HS100 schaltet nicht

Hallo, Hat irgendwer eine TP-Link HS100 WLAN Steckdose zum Laufen bekommen? Die Einbindung in WLNA hat einwandfrei geklappt und mit der TP-Link APP KASA lässt sich die Steckdose auch schalten. Die IP der Steckdose habe ich eingetragen, aber leider passiert nichts, wenn ich im Dashboard die Steckdose...
by Froschkoenig
14 Feb 2019 23:42
Forum: Discussions in English
Topic: TP-Link HS100 not responding
Replies: 0
Views: 429

TP-Link HS100 not responding

Hello, Has anybody managed to connect a TP-Link HS100 Smart Plug with Z-Way? I could easily add the plug to my Wifi with TP-Link's Kasa App and Kasa also switches the plug fast and accurate. I can also add the plug as a Wifi device including IP address. However, if I press the virtual switch in Z-Wa...
by Froschkoenig
12 Feb 2019 21:47
Forum: Discussions in English
Topic: Alexa can't find any devices
Replies: 2
Views: 414

Re: Alexa can't find any devices

Great - that worked. Thanks a lot!!!
by Froschkoenig
10 Feb 2019 21:23
Forum: Discussions in English
Topic: Alexa can't find any devices
Replies: 2
Views: 414

Alexa can't find any devices

Hello, Just another question on Alexa: I have an Echo Show 2. Unfortunately, Alexa can't find any of my Z-Wave devices from my Raspberry. * Alexa App is installed * Remote Access is enabled * I can access via find.z-wave.me, so remote also works * POPP as well as Z-Way Skill installed (only one at t...
by Froschkoenig
03 Oct 2017 15:31
Forum: Discussions in English
Topic: Slow Z-Wave network or slow Z-Way server?
Replies: 3
Views: 2420

Re: Slow Z-Wave network or slow Z-Way server?

I am on v2.3.5.

The job queue varies from 3 to 20 without doing anything. See attached.

#64 is a wall plug which is currently not plugged in. So that can't be reached.
#79 is a Fibaro Magic Eye (battery powered).
#75 is a Fibaro Dimmer which was not in use at that time.
by Froschkoenig
02 Oct 2017 21:17
Forum: Discussions in English
Topic: Slow Z-Wave network or slow Z-Way server?
Replies: 3
Views: 2420

Slow Z-Wave network or slow Z-Way server?

I have 13 Fibaro Roller Shutter installed plus one Fibaro Double Switch. The idea is, that all blinds go down if the central button is pressed. So pretty easy in general. Sometime it works very well. The moment I press the button all blinds go down almost instantly. But sometimes for almost a minute...
by Froschkoenig
02 Oct 2017 21:12
Forum: Discussions in English
Topic: Can Fibaro Motion Eye trigger itself?
Replies: 0
Views: 1038

Can Fibaro Motion Eye trigger itself?

I have a Fibaro Motion Eye linked to a Fibaro Dimmer. As I want different reactions depending on the time of the day, controlling is done by Z-Way server. It seems to work well. However late in the evening when everything is dark, it happens that the light goes off (as it should after a while) but i...
by Froschkoenig
24 Aug 2017 16:12
Forum: Discussions in English
Topic: Missing items on Fibaro PIR G5 (Magic Eye)
Replies: 14
Views: 7083

Re: Missing items on Fibaro PIR G5 (Magic Eye)

Same issue here. Interview is very slow and unstable. If completed after several attempts, only Luminescence and Temperature are available.
Firmware v2.3.5.

Thanks for help!