Search found 14 matches

by jarek
29 May 2018 11:59
Forum: Discussions in English
Topic: Danfoss LC13 shows E1 error some hours after changing batter
Replies: 5
Views: 2719

Re: Danfoss LC13 shows E1 error some hours after changing batter

I had same issue in my setup - after 12 months I had to replace (send back to Amazon and replace) 2 out of 5 thermostats due to E1 error.
by jarek
09 Apr 2018 11:41
Forum: RaZberry
Topic: Why is Alexa failing again ?
Replies: 16
Views: 1915

Re: Why is Alexa failing again ?

my issue was solved with reinstalling alexa (app in smart-home, re-enabling skill in alexa, rediscovering devices)
by jarek
29 Mar 2018 15:19
Forum: RaZberry
Topic: Why is Alexa failing again ?
Replies: 16
Views: 1915

Re: Why is Alexa failing again ?

Alexa is again failing (Device' not responding when trying to turn off lights).
Any permanent solution for this bug?
by jarek
16 Mar 2018 19:53
Forum: RaZberry
Topic: Why is Alexa failing again ?
Replies: 16
Views: 1915

Re: Why is Alexa failing again ?

same here. problem exists in my setup from few days
by jarek
18 Feb 2018 00:54
Forum: Discussions in English
Topic: find.z-way.me working?
Replies: 76
Views: 11694

Re: find.z-way.me working?

RolfKunkel wrote:
16 Feb 2018 21:33
Alexa-Service is not available for me the whole day. Every speech command is responded with an Error message "device is not responding". Why is it so difficult to deliver a stable service.

same problem here.
by jarek
04 Feb 2018 05:45
Forum: Discussions in English
Topic: IFTTT Channel
Replies: 1
Views: 2036

Re: IFTTT Channel

this would be useful, to be able to run scenes/set devices values from IFTTT
by jarek
27 Dec 2017 13:09
Forum: RaZberry
Topic: How to setup Alexa
Replies: 5
Views: 1197

Re: How to setup Alexa

right now z-wave has a availability problem with remote access - give them time to fix it. when remote access will work login with in format 12345/admin.
by jarek
23 Dec 2017 20:59
Forum: Discussions in English
Topic: find.z-way.me working?
Replies: 76
Views: 11694

Re: find.z-way.me working?

still not working...
by jarek
18 Dec 2017 12:44
Forum: RaZberry
Topic: Problem with Alexa and Device Group - bug?
Replies: 0
Views: 377

Problem with Alexa and Device Group - bug?

I have created Device Group in Alexa app, which consists from 2 dimmers. Voice command ( Alexa, turn on living-room light ) works randomly: 1) It turns 2 dimmer 2) It turns only 1st dimmer, and after repeating command it turns other one 3) It turns only 2nd dimmer, and after repeating command it tur...
by jarek
23 Nov 2017 11:39
Forum: Discussions in English
Topic: find.z-wave.me not reachable -> no remote access
Replies: 5
Views: 968

Re: find.z-wave.me not reachable -> no remote access

same issue here. Z-Wave.me team, please consider using some HA services...