Search found 4 matches

by johnny_boy_1984
08 Mar 2019 18:50
Forum: Discussions in English
Topic: Delay() not working
Replies: 4
Views: 485

Re: Delay() not working

I get the hint, i created an integer that changes when the state of the setter is changed, the rest happens in the loop. It is working now: // pin number, where relay is connected #define RELAY_PIN9 9 #define RELAY_PIN10 10 #define RELAY_PIN11 11 // variable to store current relay state byte lastSet...
by johnny_boy_1984
07 Mar 2019 20:04
Forum: Discussions in English
Topic: Delay() not working
Replies: 4
Views: 485

Re: Delay() not working

Is it possible to create a delay on another way? I tried a lot of possibilities, but i am kinda stuck here.
What i would like to do is opening and closing ports one after another in a sequence.
by johnny_boy_1984
11 Feb 2019 13:44
Forum: Discussions in English
Topic: Temperature Domoticz
Replies: 1
Views: 282

Temperature Domoticz

Hi,
I tried both examples with DHT11 and DS18B20 codes. Both are giving results on the serial monitor, bot i can't add the correct device in domoticz, the only device i can add is 'normal' swith. How can i add a temp sensor?
by johnny_boy_1984
11 Feb 2019 12:44
Forum: Discussions in English
Topic: Delay() not working
Replies: 4
Views: 485

Delay() not working

Hello, I am trying for my first project to digitalWrite several pins high or low with a delay, but the delays are ignored. I used the control relay example and added extra output pins. The result is all three defined pins are going on and off simultaniously instead of with a delay. /* * This example...