Search found 11 matches

by ricargr
13 Sep 2019 00:26
Forum: Discussions in English
Topic: Problem with uzb like secondary controller
Replies: 6
Views: 363

Re: Problem with uzb like secondary controller

Thank you for your response and idea, but polling battery devices i think that will work no so good.
Polling non battery devices generates a lot of traffic in the zwave network (not efficient)

Anyone can confirm if it is like i wrote? No instant status update for more than one controller?
by ricargr
12 Sep 2019 22:03
Forum: Discussions in English
Topic: Problem with uzb like secondary controller
Replies: 6
Views: 363

Re: Problem with uzb like secondary controller

Reading a little more i suspect this is a Zwave limitation?
Polling needed for secondary controllers? if so, then how to get battery motion status in real time in both primary and secondary?

I hope i am wrong. This is a very big limitation
by ricargr
12 Sep 2019 12:21
Forum: Discussions in English
Topic: Problem with uzb like secondary controller
Replies: 6
Views: 363

Re: Problem with uzb like secondary controller

More info, when i try male association between controllers, it appears “Active in device but not selected in UI“
I cant change the association to active
Please help
by ricargr
11 Sep 2019 22:27
Forum: Discussions in English
Topic: Problem with uzb like secondary controller
Replies: 6
Views: 363

Problem with uzb like secondary controller

Hi all, thanks for nice zway software I have been using zway for many years, now my setup is a razberry like main controller and in other pc a debian with a uzb like secondary controller. My problem is that when i update state of for example a switch in the secondary controller, the state is correct...
by ricargr
12 Feb 2019 15:42
Forum: Discussions in English
Topic: Code device sensorMultilevel problem!
Replies: 2
Views: 416

Re: Code device sensorMultilevel problem!

Please any help?

I have more information; when reading with cat the plain file with the number 27, in the virtual sensor created shows [0,"27\n"] instead of 27.
Thank you very much
by ricargr
12 Feb 2019 07:38
Forum: Discussions in English
Topic: Code device sensorMultilevel problem!
Replies: 2
Views: 416

Code device sensorMultilevel problem!

Hi, I have a daikin AC and it have external and internal temperature sensor. I have every value (number) updated to a file with a simple bash script. What i want to do is create two virtual temperature sensorMultilevel in zway (ver 2.3.6), for that I tried with the app “Code Device” but I am not abl...
by ricargr
16 May 2016 21:43
Forum: RaZberry
Topic: Custom Javascript code stop working until manually restarted
Replies: 10
Views: 7160

Re: Custom Javascript code stop working until manually resta

Please do you have any advance in this?
I have the same problem that simon explains


Thank you in advance
by ricargr
15 May 2014 17:47
Forum: RaZberry
Topic: New release candidate of available now!
Replies: 89
Views: 52844

Re: New release candidate of available now!

BRAVO!!! now it works with custom module.

Thank you!!!

Can be done with similar code a bind function for SensorState value?

Regards
by ricargr
14 May 2014 17:54
Forum: RaZberry
Topic: New release candidate of available now!
Replies: 89
Views: 52844

Re: New release candidate of available now!

Thank you very much, but I am lost. Do you refer we have to try execute a java order?
Can you help me Please?

EDIT; I add the sentences to custom.js
Checked that "python" is added to .systemcommands, but it doesnt work, any idea? thank you