Search found 27 matches

by mhorst
09 Feb 2015 20:31
Forum: Recipes
Topic: [userModule] Daylight (updated 2015-07-05)
Replies: 75
Views: 56615

Re: [userModule] Daylight (updated 2015-01-01)

I updated to v2.0.1-rc12 and now it looks like the sensor no longer updates automatically. Unfortunately the update also removed the logging I added to the cron module. So I don't have good logging yet, but I will look into it. EDIT: Hmmm, it looks like the modules are loaded in a random order. If d...
by mhorst
07 Feb 2015 16:37
Forum: RaZberry
Topic: Backup/restore functionality not working [fixed v2.0.1-rc12]
Replies: 25
Views: 11480

Re: Backup/restore functionality not working

Looks like it was fixed. I installed v2.0.1-rc12, which succeeded, and after that I was able to backup and restore settings. Even if I do a Factory Reset in between, the restore functionality works. Thank you developers. This gives me enough confidence to start migrating the rest of the z-wave devic...
by mhorst
05 Feb 2015 00:15
Forum: RaZberry
Topic: Backup/restore functionality not working [fixed v2.0.1-rc12]
Replies: 25
Views: 11480

Re: Backup/restore functionality not working

Thanks. I saw rc-12 was available, so I wanted to try it out. However, rc-12 failed to install: wget -q -O - razberry.z-wave.me/install/v2.0.1-rc12 | sudo bash touch: missing file operand Try `touch --help' for more information. bash: line 16: $UPGRADING: ambiguous redirect bash: line 17: $UPGRADING...
by mhorst
02 Feb 2015 01:13
Forum: Recipes
Topic: [userModule] Daylight (updated 2015-07-05)
Replies: 75
Views: 56615

Re: [userModule] Daylight (updated 2015-01-01)

Yes, I can't find anything obvious in the Daylight module either. I looked at the cron module, as far as I can tell it does not store any settings. I think the idea is that all modules register their events when they are (re-)started. What you could try is to change the following line in the Cron mo...
by mhorst
01 Feb 2015 19:38
Forum: Recipes
Topic: [userModule] Daylight (updated 2015-07-05)
Replies: 75
Views: 56615

Re: [userModule] Daylight (updated 2015-01-01)

Sorry for my absence, but for some reason I don't get a mail notification anymore when someone posts in this topic. Thanks for you compliment. I wouldn't mind if the people from z-wave.me included this module in the core set for z-way. I'm not sure what causes the problems though. You get problems w...
by mhorst
26 Jan 2015 10:47
Forum: Recipes
Topic: [userModule] Daylight (updated 2015-07-05)
Replies: 75
Views: 56615

Re: [userModule] Daylight (updated 2015-01-01)

The module should be a binary sensor, not a switch. The razberry has many features but making the sun rise and set on command is not one of them :) Do you really get a button that allows you to change the setting of the widget? For logical rules the module should be available under the Conditions pa...
by mhorst
25 Jan 2015 00:10
Forum: RaZberry
Topic: Backup/restore functionality not working [fixed v2.0.1-rc12]
Replies: 25
Views: 11480

Re: Backup/restore functionality not working

No luck with v2.0.1-rc11 either.

Will this be fixed?
Is it a software issue, or is something wrong with my Razberry?
by mhorst
16 Jan 2015 21:53
Forum: RaZberry
Topic: Backup/restore functionality not working [fixed v2.0.1-rc12]
Replies: 25
Views: 11480

Re: Backup/restore functionality not working

I tried again with v2.0.1-rc10, but it still goes wrong.
by mhorst
11 Jan 2015 18:14
Forum: Recipes
Topic: [userModule] Daylight (updated 2015-07-05)
Replies: 75
Views: 56615

Re: [userModule] Daylight (updated 2015-01-01)

Ok, I'll assume that there is another cause, since I cant reproduce it on my system, and there isn't anything special in the cleanup part of my module compared to other modules.
by mhorst
11 Jan 2015 16:16
Forum: Recipes
Topic: [userModule] Daylight (updated 2015-07-05)
Replies: 75
Views: 56615

Re: [userModule] Daylight (updated 2015-01-01)

That's strange, I can't reproduce that error in my setup. did have to refresh the webpage (by hitting F5) before the UI showed that the Daylight widget was gone, but other than that I could remove it without any problems. In my case the log simply shows: [2015-01-11 14:09:35.728] [I] [core] Deleting...