Search found 88 matches

by Wikibear
11 Jul 2016 22:58
Forum: RaZberry
Topic: Problem with Fibaro Motion Sensor
Replies: 82
Views: 61416

Re: Problem with Fibaro Motion Sensor

Yip, sorry.
by Wikibear
11 Jul 2016 18:39
Forum: RaZberry
Topic: New localhost user needs password
Replies: 2
Views: 2184

New localhost user needs password

Hello together, i have an issue with a local user. I deleted the local host user, cause i don't get in touch from command line with api without login. Then i wanted to create a new local host user... yes i do but only with login. If i want to set this user without passwort the form will denied any f...
by Wikibear
11 Jul 2016 18:32
Forum: Discussions in English
Topic: FGMS-001 motion issue
Replies: 4
Views: 2163

Re: FGMS-001 motion issue

Share your experience here:

https://forum.z-wave.me/viewtopic.php?f ... 884#p62884

Read my last post.

[locked by moderator pz1]
by Wikibear
11 Jul 2016 18:30
Forum: RaZberry
Topic: Fibaro Motion Sensor FGMS-001 events not captured
Replies: 5
Views: 3348

Re: Fibaro Motion Sensor FGMS-001 events not captured

Hi,

https://forum.z-wave.me/viewtopic.php?f ... 884#p62884

its better to share our experience in one thread. Please read my experience with this device. Try to reduce the range for testing. That helps for me but is not really a solution at the moment.
by Wikibear
11 Jul 2016 18:28
Forum: RaZberry
Topic: No Receiving Data No UI Update
Replies: 4
Views: 2089

Re: No Receiving Data No UI Update

@Admins please close this thread. That we have a general thread for fibaro motion sensor:

https://forum.z-wave.me/viewtopic.php?f ... 884#p62884

Thanks

[Done pz1]
by Wikibear
11 Jul 2016 18:18
Forum: RaZberry
Topic: Problem with Fibaro Motion Sensor
Replies: 82
Views: 61416

Re: Problem with Fibaro Motion Sensor

Hello together, hope you can share your experience with me. This Sensor drives me into the hell... With no experience about zway and zwave i get it to work on half way within 5 days. I found out now that the range of the sensor is very bad. I must stay 2 or max 3 Meters to get in touch with the z wa...
by Wikibear
10 Jul 2016 18:21
Forum: Discussions in English
Topic: FGMS-001 motion issue
Replies: 4
Views: 2163

Re: FGMS-001 motion issue

Start now an issue at git hub. For me fibaro is not useable:

https://github.com/Z-Wave-Me/home-automation/issues/360

[moderator: this Github issue is not about motion sensor but about MultiSensor V2.7!!]
by Wikibear
10 Jul 2016 10:23
Forum: RaZberry
Topic: No Receiving Data No UI Update
Replies: 4
Views: 2089

Re: No Receiving Data No UI Update

OK... After restart of daemon the service runs fine. I get fresh new data and UI will refresh, too. That seems that z-way-server stops working with unkown issue. That's bad... This are the transition between working and not working: [2016-07-09 20:21:49.049] [I] [core] Notification: device-info (dev...
by Wikibear
09 Jul 2016 16:05
Forum: RaZberry
Topic: No Receiving Data No UI Update
Replies: 4
Views: 2089

Re: No Receiving Data No UI Update

Update: Seems that data will be send. Timeline give me Feedback all Data what i need. But Dashboard will not refresh.

CommandClass still red.