Search found 96 matches

by Wikibear
05 Jul 2016 18:36
Forum: RaZberry
Topic: Switching Board from Pi to Pi 3
Replies: 6
Views: 4803

Re: Switching Board from Pi to Pi 3

Really, ok thanks for this hind.
by Wikibear
05 Jul 2016 12:53
Forum: RaZberry
Topic: Switching Board from Pi to Pi 3
Replies: 6
Views: 4803

Re: Switching Board from Pi to Pi 3

Thanks for your response. Are there a way to reset z way chip to factory settings?
by Wikibear
04 Jul 2016 20:51
Forum: RaZberry
Topic: [BUG] ReferenceError http header 500
Replies: 5
Views: 3460

Re: [BUG] ReferenceError http header 500

Jep, then there is truly a bug. Than i must get an error not Logged In not an 500 message. ;) If i'm not logged in i get 401 error normally.
by Wikibear
04 Jul 2016 18:50
Forum: Discussions in English
Topic: Devolo Thermostat
Replies: 10
Views: 4814

Re: Devolo Thermostat

Today i get the new Danfoss add them to the Network within seconds without any problem. That must be true that Devolo modified their Firmware or my Devolo is not well.
by Wikibear
04 Jul 2016 18:44
Forum: RaZberry
Topic: Switching Board from Pi to Pi 3
Replies: 6
Views: 4803

Switching Board from Pi to Pi 3

What is the right way to switch between Raspberry Pi and Pi 3? I want to migrate all old things to the new one. Must I including all devices again or they are saved into Razberry Chip?
by Wikibear
04 Jul 2016 18:40
Forum: RaZberry
Topic: [BUG] ReferenceError http header 500
Replies: 5
Views: 3460

Re: [BUG] ReferenceError http header 500

But if you are not logged in you get an error with login. Not 500 this is an internal server error.
by Wikibear
03 Jul 2016 23:07
Forum: RaZberry
Topic: [BUG] ReferenceError http header 500
Replies: 5
Views: 3460

[BUG] ReferenceError http header 500

I try to access via curl like your faq told me on your website:

http://192.168.0.5:8083/ZWaveAPI/Run/de ... y_3-0-49-3

I get: "ReferenceError: ZWayVDev_zway_3 is not defined"
The header response is 500 Internal Server Error.

How can i solve this?
by Wikibear
03 Jul 2016 23:04
Forum: RaZberry
Topic: Fibaro Motion Sensor FGMS-001 events not captured
Replies: 5
Views: 3485

Re: Fibaro Motion Sensor FGMS-001 interview not complete nev

I need a second attemp to get this sensor to work. Stops at 92% and then i try again and it works. Maybe sometimes its important that you exclude it before include. Its needs long time to get all if interview is complete. After this you can access all sensors. If you want to get data more than one t...
by Wikibear
03 Jul 2016 23:00
Forum: RaZberry
Topic: Set Parameters from device
Replies: 2
Views: 1919

Re: Set Parameters from device

Found solution! That's totally hard for a noob like me. So i understand after long testing reading and compare my knowings. This webpage here: http://manuals.fibaro.com/motion-sensor/ has a list of all advanced parameters. The hint is here that 1,2,3 counting are not a normal counting this are for p...
by Wikibear
03 Jul 2016 15:39
Forum: RaZberry
Topic: Set Parameters from device
Replies: 2
Views: 1919

Set Parameters from device

Hello together, i use a Fibaro Motion Sensor with 2.7 Firmware. The manual say that define parameters are available: http://manuals.fibaro.com/motion-sensor/ My goal is to increase the illuminating sensor with sending data. Default is 0 no sending data. Thats bad. I found a link in web that makes Te...