v.2.3.7 is out!

Official announcements from Z-Wave.Me team. Check this forum to get information about new releases and bug fixes.
enbemokel
Posts: 170
Joined: 08 Aug 2016 17:36

Re: v.2.3.7 is out!

Post by enbemokel » 23 Mar 2018 12:13

Hi, I saw that you released again just an hour ago. So we should use the actual 2.3.7 relaease.....yes?

Edit: Just realized that the raspberry sw is missing. So let´s wait

User avatar
Z-Wave Support
Posts: 323
Joined: 21 Oct 2016 15:49

Re: v.2.3.7 is out!

Post by Z-Wave Support » 23 Mar 2018 12:41

Hello,

The problem has been solved. If you have already installed the update, please install version 2.3.6 and run the update again.

best regards
Z-Wave Support

enbemokel
Posts: 170
Joined: 08 Aug 2016 17:36

Re: v.2.3.7 is out!

Post by enbemokel » 23 Mar 2018 13:22

Works. Luckily I didn´t realize the bug

User avatar
ronie
Posts: 50
Joined: 29 Jun 2015 09:50

Re: v.2.3.7 is out!

Post by ronie » 23 Mar 2018 14:02

micky1500 wrote:
22 Mar 2018 11:53
Hi,
Yes I have Cleared Browser Cache.
Tried with Chrome and MS-Edge.
I have 50 Devices present.
Job Queue and Route Map(old version) worked fine back on 2.3.5

Micky
Hmm I'm sure we've fixed the JobQueue issue that we've found during investigating your report. We've tested it also against bigger amount of jobs in the queue
  • more than 200 entries per request
  • request is polled every second
I've tested this again with the newly published v2.3.7 in the browsers Chrome, FireFox and Edge at teh same time on the same box and everything was ok.
But I use an RPi3 maybe that makes the difference ... ;)

What happens if you gave it some time? will it appear after a while? Can you send me a screenshot of Chrome's network traffic (dev tools)?

Because of Route Map - it could help to remove old rssi values.
try the following steps to remove it with help of the console:
  1. $ sudo /etc/init.d/z-way-server stop
  • $ sudo rm /opt/z-way-server/automation/storage/zwayrssidatajson-6a4d7718ba0008352ccfcf6f808efb27.json
  • $ sudo /etc/init.d/z-way-server start
If that doesn't help, please send us a new screenshot of the browser's console output. I suppose there should be an error output somewhere.

BR
ronie

Toffi
Posts: 15
Joined: 12 Aug 2016 09:43

Re: v.2.3.7 is out!

Post by Toffi » 23 Mar 2018 17:05

Hello!
I istalled 2.3.7 an my raspberry today. (update from 2.3.6) Until now it seems to work.

I tried to add a mobile device, but this was not possible.
I installed the IOS App (Iphone 6, IOS 11.2.6). After starting the APP I tried to scan the QR code, but everytime the QR code came into the camera window the app crashed.
If I set up the app manually, the app works, but I don´t find any new elements in the z-way web-interface for the mobile device.
Also in the Z-Way App "Mobile App Support" no mobile device is listed.

How to "connect" the mobile device to Z-Way?

Regards

aLiEnHeAd
Posts: 42
Joined: 02 Feb 2017 15:09

Re: v.2.3.7 is out!

Post by aLiEnHeAd » 23 Mar 2018 22:47

I updated to 2.3.7. Everything seems to work :)
But I noticed one thing in expert gui: The "Select Device Description" list is empty... :|

User avatar
ronie
Posts: 50
Joined: 29 Jun 2015 09:50

Re: v.2.3.7 is out!

Post by ronie » 26 Mar 2018 10:01

Hi aLiEnHeAd,

have you wait a bit after opening the popup and click on the drop down icon?
List is long so the indexing takes a while.

BR
ronie

aLiEnHeAd
Posts: 42
Joined: 02 Feb 2017 15:09

Re: v.2.3.7 is out!

Post by aLiEnHeAd » 26 Mar 2018 10:13

ronie wrote:
26 Mar 2018 10:01
Hi aLiEnHeAd,

have you wait a bit after opening the popup and click on the drop down icon?
List is long so the indexing takes a while.

BR
ronie
I was a little impatient. It loaded after a while and all the discriptions are visible. Thanks ronie :-)

micky1500
Posts: 50
Joined: 07 Feb 2016 16:29

Re: v.2.3.7 is out!

Post by micky1500 » 26 Mar 2018 16:39

Hi Ronie,
I tried the suggestions for RouteMap and JobQueue.
Sadly still not working for me.

I have sent screenshots to your info(at)z.wave.me mailbox

Regards
Micky
Raspi 3, Zwave.me 2.3.7

Popp Wod
Posts: 21
Joined: 24 Oct 2016 23:19

Re: v.2.3.7 is out!

Post by Popp Wod » 28 Mar 2018 12:45

As already reported in the German forum:

I experienced with this new update with Philio Roller Shutter Pan08 that in the regular interface you can no longer access binary switches (they are no longer available in the interface, so all scenes, schedules that used to have binary switches of PAN08 are now empty and no longer functional). So you cannot simply turn off/turn on the roller shutters to completely open or close them.
Roller shutters can be multi switched to 0% or 100% instead.
Why are binary switch settings not shown any longer in this version? Is this a bug or a feature ;) ?

In the expert interface you can still access the binary switches and these are shown in the interview results as well.

I now installed 2.3.6 and the binary switches are back again.

Post Reply