Alexa Skill

Discussions about Z-Way software and Z-Wave technology in general
Wikibear
Posts: 68
Joined: 01 Jul 2016 14:10

Re: Alexa Skill

Post by Wikibear » 01 Nov 2017 22:15

Question: Are HTTP Devices working???

Update: So i try now an hour to get work http devices, but now chance! Are there no support for http devices?
Greatings from the noob

micky1500
Posts: 41
Joined: 07 Feb 2016 16:29

Re: Alexa Skill

Post by micky1500 » 02 Nov 2017 19:32

I have HTTP Devices working with Alexa.
Http app 2.1.0 with devices as 'switchBinary'
Attachments
http.JPG
HTTP device as switchBinary
http.JPG (12.34 KiB) Viewed 430 times

Wikibear
Posts: 68
Joined: 01 Jul 2016 14:10

Re: Alexa Skill

Post by Wikibear » 03 Nov 2017 08:54

Smart Home UI v2.3.6 and UI version 1.7.1 and http Version 2.1.0 but alexa wouldn't find it.
Greatings from the noob

Wikibear
Posts: 68
Joined: 01 Jul 2016 14:10

Re: Alexa Skill

Post by Wikibear » 03 Nov 2017 17:41

Update: After update Pi and reboot, alexa smart home found my device now.
Greatings from the noob

Wikibear
Posts: 68
Joined: 01 Jul 2016 14:10

Re: Alexa Skill

Post by Wikibear » 05 Nov 2017 18:24

Zwave Skill doesn't work today. I can access all my devices via Browser and App, but only if I'm connected to my Network. Via Mobile network no connection will establish. If I try find.z-wave.me I get a bad gateway.
Greatings from the noob

micky1500
Posts: 41
Joined: 07 Feb 2016 16:29

Re: Alexa Skill

Post by micky1500 » 05 Nov 2017 18:34

Yes same for me.
Seems to happen most months around this date and then starts working around 24 hours later.

Alexa Devices not responding also error on https://find.z-wave.me '502 Bad Gateway'
5th June 2017 (taken from forum)
5th October 2017
5th November 2017 14.30 GMT

Update:-
After 3 Hours it has been fixed. 17.30 GMT
Both Alexa and https://find.z-wave.me are working

micky1500
Posts: 41
Joined: 07 Feb 2016 16:29

Re: Alexa Skill

Post by micky1500 » 06 Dec 2017 06:27

Alexa has stopped working again
Also error on https://find.z-wave.me '502 Bad Gateway'

A day later this month. This happens every month around 5th or 6th day.
Can someone from support give the server a kick to bring it back up

many thanks.

Post Reply