find.z-way.me working?

Discussions about Z-Way software and Z-Wave technology in general
pwm
Posts: 14
Joined: 27 Jan 2018 20:30

Re: find.z-way.me working?

Post by pwm » 30 Jan 2018 22:38

Popp Wod wrote:
30 Jan 2018 19:21
Well, you could log in locally.
You should identify the IP of your z-way-server by inspecting your router and looking for the device.
Then enter the IP into your browser.

That should at least allow you to connect from inside your LAN.

Access via find.z-way.me is not possible and I doubt they will fix it allthough until now I thought the support was excellent. But what actually happens with regards to the server issue is a shame.
But can we actually log in locally, if we have never once managed to register a new user?

I always get a failure when I try to log in manually on localhost:8083.

This is what I, with my new installation, see if I try to log in locally:
zwave-smarthome-20180130.png
zwave-smarthome-20180130.png (10.45 KiB) Viewed 2009 times
And the above seems to becaused by the failure to register with the central server:
zwave-smarthome-20180130-err500.png
zwave-smarthome-20180130-err500.png (7.49 KiB) Viewed 2009 times

Popp Wod
Posts: 30
Joined: 24 Oct 2016 23:19

Re: find.z-way.me working?

Post by Popp Wod » 31 Jan 2018 10:19

ummm,
that proves me wrong... I am sorry I cannot help with this issue.
I suggest contacting the support by email: razberry(at)zwave.me

pwm
Posts: 14
Joined: 27 Jan 2018 20:30

Re: find.z-way.me working?

Post by pwm » 31 Jan 2018 17:38

Support has responded already (yesterday).

This didn't help me much:
Hello,

Thank you for your feedback.

We works permanently on the problems and integration of the newest standards. 

Best regards
Support

User avatar
PoltoS
Posts: 4302
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: find.z-way.me working?

Post by PoltoS » 01 Feb 2018 00:12

Please check our official announcement. We will enable the new server soon.

https://forum.z-wave.me/viewtopic.php?f=3417&t=26092

ram102
Posts: 2
Joined: 08 Jan 2018 07:42
Contact:

Re: find.z-way.me working?

Post by ram102 » 01 Feb 2018 11:16

I also cannot remotely access my razberry using Static IP

1. Remote access is enabled in z-way

Local Access ok but Remote access Error

Helleman
Posts: 9
Joined: 25 Dec 2016 14:04

Re: find.z-way.me working?

Post by Helleman » 02 Feb 2018 08:41

Provo wrote:
30 Jan 2018 10:03
Helleman wrote:
29 Jan 2018 19:36
It isn't working for me either. When I enter my remote id and password at the first screen, after a while it goes further to the login screen to my system, but then it goes back to the first login screen where it wants me to enter the remote id again. It never stays at the login screen for my system.
If I connect via my IPhone connected to my home WIFI, then it works fine.
In the first login screen, use the username and password you use to log in to your system locally, but put your remote id and a slash in front of your username, like 999999/admin.
That actually works for me! Now I can access my system remotely. Lets just hope it is stable.

Thank you Provo! :D

Helleman
Posts: 9
Joined: 25 Dec 2016 14:04

Re: find.z-way.me working?

Post by Helleman » 02 Feb 2018 18:50

Not that stable after all, now it doesn't work anymore... 😩

teklov
Posts: 5
Joined: 28 Jan 2018 09:21

Re: find.z-way.me working?

Post by teklov » 04 Feb 2018 20:21

I still can´t make the first login using "find.z-wave.me"

pwm
Posts: 14
Joined: 27 Jan 2018 20:30

Re: find.z-way.me working?

Post by pwm » 05 Feb 2018 01:13

I think it's now three weeks no new users have managed to get their installations activated, meaning their new controller and z-wave devices are basically paper weights.

User avatar
PoltoS
Posts: 4302
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: find.z-way.me working?

Post by PoltoS » 07 Feb 2018 00:52

It is fully operable now.

Post Reply