New Home Automation engine and New UI

Discussions about RaZberry - Z-Wave board for Raspberry computer
Eric
Posts: 20
Joined: 04 Mar 2014 19:50

Re: New Home Automation engine and New UI

Post by Eric » 01 May 2014 12:41

I saw references to a switchRGBW deviceType in the code, nice! Is it possible to use this already or is it still a work in progress?

Also, the LightScene bug I mentioned in viewtopic.php?f=3422&t=20282&start=10#p50336 is still there and it is also in BindDevices now. You might want to have a look at how the arguments are passed to the exact command in various places before releasing this code.

User avatar
PoltoS
Posts: 3416
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: New Home Automation engine and New UI

Post by PoltoS » 06 May 2014 22:06

Indeed. Fixed.

User avatar
PoltoS
Posts: 3416
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: New Home Automation engine and New UI

Post by PoltoS » 09 May 2014 01:37

Hello all!

Who wants to test latest release? ;)

viewtopic.php?f=3422&t=20363

User avatar
Dude
Posts: 20
Joined: 21 Aug 2014 23:49

Re: New Home Automation engine and New UI

Post by Dude » 21 Aug 2014 23:57

Hi Polto,

is there a way to delete a newly created but empty folder group for automation rules (using +) in the preferences/automation sector of the New UI?

Dude

User avatar
PoltoS
Posts: 3416
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: New Home Automation engine and New UI

Post by PoltoS » 24 Sep 2014 00:06

no way, but we will add it soon ;)

fableman
Posts: 62
Joined: 01 Mar 2015 13:16

Re: New Home Automation engine and New UI

Post by fableman » 09 Mar 2015 10:13

Please make sure it use server LOCAL time and not UTC.

pierre2302
Posts: 110
Joined: 15 Oct 2013 19:04

Re: New Home Automation engine and New UI

Post by pierre2302 » 10 Apr 2015 01:24

It lacks the general refresh button in the routing table of the expert interface! It is not practical to update them one by one

Thank you
" Raspi 2 (RaZberry) / Raspi B (Razberry) " With OpenRemote Free 2.2.0_TTS-Email-Serial and Z-Way

Plainsane
Posts: 79
Joined: 20 Apr 2015 01:22

Re: New Home Automation engine and New UI

Post by Plainsane » 09 Jul 2015 21:36

my thermostat widgets are showing celius not far. how can i change this? the thermostat itself is showing far. on the touch panel, just not in z-way

User avatar
PoltoS
Posts: 3416
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: New Home Automation engine and New UI

Post by PoltoS » 15 Jul 2015 01:52

Please change config/Defaults.xml

Plainsane
Posts: 79
Joined: 20 Apr 2015 01:22

Re: New Home Automation engine and New UI

Post by Plainsane » 23 Jul 2015 15:47

PoltoS wrote:Please change config/Defaults.xml
That almost works

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests