Reinstalled Pi, can't login to Z-Wave Smart Home

Discussions about RaZberry - Z-Wave board for Raspberry computer
Post Reply
Wicket
Posts: 3
Joined: 13 May 2017 14:11

Reinstalled Pi, can't login to Z-Wave Smart Home

Post by Wicket » 13 May 2017 14:22

My Pi died on me, so I reinstalled it and after the installation I first went to http://localhost:8084, which showed me the Firmware Update page.
I then went to http://localhost:8083 and tried to login....

The RaZberry no longer accept my password??
I can't for the life of me remember what email address i have used with it, so i can't try to reset the password :-\

How can I reset the RaZberry to factory settings?
(I don't have that many z-wave devices, so loosing the config is no issue)

Wicket
Posts: 3
Joined: 13 May 2017 14:11

Re: Reinstalled Pi, can't login to Z-Wave Smart Home

Post by Wicket » 15 May 2017 00:09

After skiming through the developer pdf I think it's possible by using "SetDefault()", BUT... how do I go about doing that?

Anyone that could do me the favor of creating a small package I could run on my Pi?

(Runing it from the browser ( http://localhost:8083/ZWaveAPI/Run/cont ... SetDefault() ) , only results in "Not logged in)

Wicket
Posts: 3
Joined: 13 May 2017 14:11

Re: Reinstalled Pi, can't login to Z-Wave Smart Home

Post by Wicket » 16 May 2017 10:06

Well... something funky is going on...

I decided to downgrade to 2.0.1 which I knew were installed on the old pi installation (had installed 2.3.4 when I reinstalled the pi)

After the downgrade the RaZberry accepts my old password again???
So this issue is solved (sort of)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 7 guests