Server is constantly crashing

Discussions about RaZberry - Z-Wave board for Raspberry computer
jet11x
Posts: 43
Joined: 29 Dec 2014 21:15

Re: Server is constantly crashing

Post by jet11x » 23 Jan 2018 23:46

And died again - I've disable my HTTPDevice plugin as that's almost certainly causing the crashes.
Shame about that - if you can fix this that's great, otherwise I'll have to consider checking alarm status in another process and then changing a device in z-wave.me process. Won't have time for the re-code in the foreseeable future though.

User avatar
PoltoS
Posts: 3931
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: Server is constantly crashing

Post by PoltoS » 24 Jan 2018 00:13

Can ypu provide me an example of the request, reply and HTTPDevice configuration - we can make 1000 requests per second to see if the error happens

añep
Posts: 38
Joined: 10 May 2016 13:53

Re: Server is constantly crashing

Post by añep » 02 Feb 2018 17:44

Hi,

Without HTTPDevice configuration, it continue crashing. I have fresh installs and the same problem. Always v2.3.6 and firmware updated.

Hardware
Vendor: RaZberry by Z-Wave.Me
Vendors Product ID: 1024 / 2
Z-Wave Chip: ZW0500
Firmware
Library Type: Static Controller
SDK Version: 6.71.01
Serial API Version: 05.23

Regards.

jet11x
Posts: 43
Joined: 29 Dec 2014 21:15

Re: Server is constantly crashing

Post by jet11x » 06 Feb 2018 23:42

@PoltoS - my apologies for taking so long to response to you request for examples.
I've put together all the details I think you'll need in the attached.
Of course I don't know if a different format of response is what's causing the crash - let me know if you have a debug version with extra logging that you'd like me to try.

Regards
Attachments
visonic-usage.tar.gz
(3.38 KiB) Downloaded 6 times

Post Reply