Z-Way missing device descriptions

Discussions about RaZberry - Z-Wave board for Raspberry computer
Post Reply
reitermarkus
Posts: 2
Joined: 25 Jan 2019 14:30

Z-Way missing device descriptions

Post by reitermarkus » 25 Jan 2019 14:44

Hi,

I recently reinstalled my RaZberry, and I cannot get the device descriptions to show up. I am only getting an empty selection menu.
Bildschirmfoto 2019-01-25 um 12.42.13.png
Bildschirmfoto 2019-01-25 um 12.42.13.png (47.38 KiB) Viewed 648 times
This has happened with a fresh install of Raspbian Stretch with manual installation as well as using the pre-built RaZberry image.

I already tried “Firmware Update -> Update device database”. And I also tried updating the firmware with “Firmware Update -> Open Updater” (which says my current version is v2.3.8-rc4), but this just opens a blank window.

Any suggestions?

Thanks,
Markus

User avatar
PoltoS
Posts: 5061
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: Z-Way missing device descriptions

Post by PoltoS » 26 Jan 2019 12:25

Usually this Manu takes 10-15 seconds to load

reitermarkus
Posts: 2
Joined: 25 Jan 2019 14:30

Re: Z-Way missing device descriptions

Post by reitermarkus » 26 Jan 2019 14:20

Thank you, It loaded after 10 seconds. It would be good to show some kind of loading indicator for this.

I have one more issue now: The Fibaro FGS-222 is not showing up in the list. FGS-221 and FGS-223 do show up, however.

User avatar
PoltoS
Posts: 5061
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: Z-Way missing device descriptions

Post by PoltoS » 26 Jan 2019 16:29

Pick up one of them. There is no big difference

Post Reply