zway sending "notification get" to all plugs every 20 minutes

Discussions about RaZberry - Z-Wave board for Raspberry computer
Post Reply
tin921
Posts: 12
Joined: 26 Apr 2019 04:59

zway sending "notification get" to all plugs every 20 minutes

Post by tin921 » 25 May 2019 00:41

zway is sending "notification get" command to all plugs every 20 minutes, then they will response with some meter/usage reports. is there anyway to disable it? the plugs themselves already have a configuration setting to initiate reporting on an interval.
Attachments
notification-get.png
notification-get.png (198.92 KiB) Viewed 470 times

enbemokel
Posts: 291
Joined: 08 Aug 2016 17:36

Re: zway sending "notification get" to all plugs every 20 minutes

Post by enbemokel » 27 May 2019 12:40

Hi, did you check the "Periodical Sensor Polling" app, here you can set the time or exclude devices.

tin921
Posts: 12
Joined: 26 Apr 2019 04:59

Re: zway sending "notification get" to all plugs every 20 minutes

Post by tin921 » 29 May 2019 03:09

great! i paused the 'Periodical Sensor Polling' app. that completely cleared the the every 20m 'notification get' for most plugs, except for 2. they are some other command class requests other than the simple 'notification get' too. any ideas how to clear those too?

also, is it possible to disable the every 2s 'background noise level' job?
Attachments
Screen Shot 2019-05-28 at 8.04.15 PM.png
Screen Shot 2019-05-28 at 8.04.15 PM.png (237.17 KiB) Viewed 421 times

enbemokel
Posts: 291
Joined: 08 Aug 2016 17:36

Re: zway sending "notification get" to all plugs every 20 minutes

Post by enbemokel » 29 May 2019 11:01

Hmm, do you have some statistics running on your razberry, so the controller 1 trigger this all the time?
What´s the type of product you are using?

Post Reply