combine srt321 and lc13

Discussions about existing Z-Wave device and their usage with Z-Way/Z-Cloud/Z-Box
Post Reply
Karsten
Posts: 30
Joined: 09 May 2016 20:06

combine srt321 and lc13

Post by Karsten » 09 May 2016 20:23

Hi,
try to combine 1 Secure SRT321 and >=2 Danfoss LC13 together with razberry and z-way (v2.2.2) in order to use the srt321 as a kind of remote control for the at lest 2 Danfoss living connects beside the web gui of z-way. The aim is to use both the z-way web GUI and the srt321 alternatively to adjust the temperature setpoint on the lc13's.
I've seen and tried to play around (with 1 lc13 only) with the solution in https://forum.z-wave.me/viewtopic.php?f=3423&t=20718.
But no success, creating an app via "Load custom JavaScript" ends in: "Something went wrong".
Can somebody help with a working solution?

Karsten
Posts: 30
Joined: 09 May 2016 20:06

Re: combine srt321 and lc13

Post by Karsten » 28 Sep 2016 14:42

Hi,
coming back on this issue, hoping, anybody can help:

Did now try to bind Danfoss LC13's to the SRT321 via api (following hints in https://forum.z-wave.me/viewtopic.php?f=3423&t=20718):

http://IP:8083/JS/Run/zway.devices[33]. ... oint.Set(1, this.value);});

http://IP:8083/JS/Run/zway.devices[33]. ... oint.Set(1, this.value);});

where device[33] is the SRT while device[10] and [11] are the LC13's.

Did work for a while, but somehow broke.

Changing the Temperature at SRT results in an Event: "Error during perform command execution: Error: Invalid argument".

Does anybody have an idea? Has anybody such a combination up and running and if, then how?

Would be even better, to have this kind of "Master-Slave-Thermostat" as an app. Can anybody help with this?

Any hint is appreciated...

pietro_XX
Posts: 1
Joined: 11 Nov 2016 04:51

Re: combine srt321 and lc13

Post by pietro_XX » 11 Nov 2016 05:05

Hi,

I would also like to control the SetPoint of the LC13 with the buttons of my room temperature sensor. But Currently I am trying to setup just 1:1 binding.

I am not a JavaScript guru but have you tried to use multiple function() in a single bind? Something like this:

http://IP:8083/JS/Run/zway.devices[33]. ... alue);} );

May be some ";" is mising there but I guess it could be valid javascript. Or may be encapsulating both functions in another function like:

http://IP:8083/JS/Run/zway.devices[33]. ... lue);}} );

But I am only guessing ;)


Regards

Karsten
Posts: 30
Joined: 09 May 2016 20:06

Re: combine srt321 and lc13

Post by Karsten » 12 Feb 2017 15:45

Just for the records: Meanwhile I discovered the Association app, which does the magic...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: mgisbers and 2 guests