Temperature and humidity in 1 instance

Discussion about Z-Uno product. Visit http://z-uno.z-wave.me for more details.
Post Reply
donic46
Posts: 18
Joined: 05 Feb 2018 17:54

Temperature and humidity in 1 instance

Post by donic46 » 21 Feb 2018 13:32

Hello,
I am using two channels, how i can say that this two channels is only 1 instance in the Z-Wave Expert UI?
Like this Philio 2-in-1 sensor:

Image
Image

Thanks,
Donic

User avatar
PoltoS
Posts: 4160
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: Temperature and humidity in 1 instance

Post by PoltoS » 27 Feb 2018 19:07

You can't. This is by desing in Z-Uno to simplify our code, your code, give more room for user space and make it better work in all controllers.

Both ways are allowed by the Z-Wave protocol, but Z-Uno approach simplifies the support by controllers.

donic46
Posts: 18
Joined: 05 Feb 2018 17:54

Re: Temperature and humidity in 1 instance

Post by donic46 » 04 Mar 2018 13:56

Ok thanks for the answer :D

Post Reply