Change Z-UNO vendor name

Discussion about Z-Uno product. Visit http://z-uno.z-wave.me for more details.
Post Reply
donic46
Posts: 18
Joined: 05 Feb 2018 17:54

Change Z-UNO vendor name

Post by donic46 » 21 Feb 2018 20:04

Hello,

Is there any way to change the vendor name in the CommandClass ManufacturerSpecific?

Image

Thanks

User avatar
PoltoS
Posts: 4161
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: Change Z-UNO vendor name

Post by PoltoS » 27 Feb 2018 19:05

Right now - no, but we will add this feature in future.

You will be able to change ProductID easily, while vendor name only on demand from us (this is not allowed by Z-Wave Alliance, so we will need to use your existing vendort ID, not any).

donic46
Posts: 18
Joined: 05 Feb 2018 17:54

Re: Change Z-UNO vendor name

Post by donic46 » 04 Mar 2018 13:56

Ok thanks for the answer :D

Post Reply