html not interpreted

Moderator: DomotikQuebec

Post Reply
bmflorant@yahoo.fr
Posts: 2
Joined: 27 May 2016 21:35

html not interpreted

Post by bmflorant@yahoo.fr » 27 May 2016 21:49

Hello everybody,

I am new on Z-wave /Razberrry. I just installed Z-way. I happened to see brievely the web interface on 127.0.0.1:8083, but rapidly, my browser doesn't interpret html anymore.
I can only see the html code.

An idea of the origin of my problem ?

Thank you !

silverhack
Posts: 32
Joined: 23 May 2016 21:41

Re: html not interpreted

Post by silverhack » 28 May 2016 01:06

Try rebooting your computer, and make sure you are able to browse other websites correctly.

bmflorant@yahoo.fr
Posts: 2
Joined: 27 May 2016 21:35

Re: html not interpreted

Post by bmflorant@yahoo.fr » 30 May 2016 20:08

Thank you for answering.

I have installed chromium and the browser can now interprete html.

thetof
Posts: 2
Joined: 05 Jul 2016 23:04

Re: html not interpreted

Post by thetof » 05 Jul 2016 23:27

Bonjour à tous,

Je rencontre le même problème que bmflorant@yahoo.fr : sur le 8083, je vois très rapidement l'interface, puis le navigateur affiche le code html de la page.

Sur les autres sites, aucun problème.
Le reboot n'a rien changé, et l'arret/relance du service non plus.

Si quelqu'un aurait une idée, je suis preneur ;)

Autre question : comment être sur que la carte Razberry fonctionne correctement? Bien alimentée? Port GPIO qui est activé ?

Merci d'avance à tous

thetof
Posts: 2
Joined: 05 Jul 2016 23:04

Re: html not interpreted

Post by thetof » 06 Jul 2016 00:18

Problème finalement résolu en changeant de navigateur (de Epiphany vers Chromium)
Merci, et à bientot

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests