Enable green data LED on RazBerry2

Discussions about RaZberry - Z-Wave board for Raspberry computer
Post Reply
GregN
Posts: 17
Joined: 20 Aug 2015 01:47

Enable green data LED on RazBerry2

Post by GregN » 05 Apr 2019 17:50

Hi,

I have "green" RazBerry2 cards with the following info (from ZWay):

Hardware
Vendor: RaZberry by Z-Wave.Me
Vendors Product ID: 1024 / 2
Z-Wave Chip: ZW0500

Originally I had 5.04 firmware and the green data LED flashed with data transfers. I upgraded to 5.07 and the instructions in https://z-wave.me/support/uzbrazberry-firmwares/ to switch the LEDs on and off worked fine. However, with firmware version 5.36 the green LED never flashes (apart from 1 second during the initial memory test) and it looks like the NVM at 0x5610 is used for something else anyway (it is no longer 0xFFs, although its value is 0x03).

So, is there any way to get the green data LED flashing again?

Thanks,

Greg

User avatar
PoltoS
Posts: 4585
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: Enable green data LED on RazBerry2

Post by PoltoS » 06 Apr 2019 17:24

This problem is fixed in 5.37

GregN
Posts: 17
Joined: 20 Aug 2015 01:47

Re: Enable green data LED on RazBerry2

Post by GregN » 09 Apr 2019 19:22

Hi PoltoS,

Ah, great. Is 5.37 available yet as it doesn't show up in the firmware update page? If not do you have a rough idea when it might be available?

Thanks,

Greg

User avatar
PoltoS
Posts: 4585
Joined: 26 Jan 2011 19:36

Re: Enable green data LED on RazBerry2

Post by PoltoS » 09 Apr 2019 23:41

Mid May.

Post Reply